skip to Main Content
Mozdulj Ki A Komfortzónádból! Irány A Céljaid Megvalósítása!

Mozdulj ki a komfortzónádból! Irány a céljaid megvalósítása!

  • Blog

Sokszor előfordul, hogy a napi rutinok aláássák a tudatosságunk, elnyelik a figyelmünk és az energiáink legjavát…

Voltál már úgy, hogy pontosan tudtad, mit kéne tenned:

– életmódot/ munkahelyet/ lakhelyet vagy éppen társat váltani,
– konfliktusokat rendezni,
– többet pihenni, vagy éppen többet tenni valamiért,
– és főleg több időt nyerni valahogy?

Gyakran hallom a

Tudom, hogy mit kéne tennem, de fáradt vagyok, nincs időm, hulla vagyok, nem fér bele az életembe, nincs itt az ideje, majd ha ez lesz, az lesz… Kéne még valami, nincs meg a lendület!

válaszokat. Leginkább olyan válaszokat, amiket magunknak (lelkiismeretünknek) adunk önigazolásként, megnyugtatásul. „Ha akarnám, se tudnám megcsinálni!” hitben bátran hátradőlhetünk a komfortzónánk ismerős kényelmében, miközben vágyakozunk valami egészen más után!

Egy biztos: a történetnek nem kell itt megállnia, hogy megszokásainknak engedve megalkuvásban és frusztráltan tengődjünk tovább a mindennapi rutinjainkban. Annál is inkább, mert a sodródás előbb-utóbb benyújtja a számlát, s váratlan meglepetésekkel szolgálhat: betegségek, veszteségek, konfliktusok formájában, amikor már nem adnak felmentést a kifogásaink.

A legnagyobb baj, ha az ember nem mozdul, folyamatosan komfortzónán belül marad és veszít a képességeiből. Sokszor a veszélyhelyzetek, veszteségek hoznak új lehetőségeket azáltal, hogy kimozdítanak bennünket az “állóvízből” – motivációt adnak, még akkor is, ha kényszerszülte motiváció. A motiváció szó eredeti jelentése: mozdítani.

Előzzük meg a bajokat, s vegyük kézbe MOST az életünk fonalát! Mozduljunk ki a kényelmi szféránkból, afelé az élet felé, amit szeretnénk!

Induljunk el az összerendeződés, az energiáink összpontosítása és a céljaink komolyan vétele felé! Nem mondom, hogy könnyű, az is lehet, hogy jó nehéz az út, de az biztos, hogy a sajátunk!

Két dolog van, amivel pokollá tehetjük az életünk:

– ha olyant teszünk, amit utálunk – ez a MEGALKUVÁS, és

– ha nem tesszük meg, amit érzésünk szerint meg kellene – ez a MULASZTÁS!

A videóban támpontokat kapsz ahhoz, honnan ered az önszabotázs, mit kezdj a kifogásaiddal, és a változáshoz vezető út nehézségeivel, hogy összhangba kerülj a céljaiddal!

Szeretnél személyesen is beszélgetni az életedről?

Back To Top