skip to Main Content
Jakab Csilla

SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK!
JAKAB CSILLA VAGYOK, COACH ÉS MESETERAPEUTA.

Pályám elején szociális szakemberként kezdtem az emberekkel foglalkozni, mentorként, később tanácsadóként, és trénerként  több száz emberrel foglalkoztam egyénileg és csoportban. Fiatalon és munka mellett is mindig jelen volt az életemben az emberek fejlesztése: korábban lovaglást, később pilatest oktattam, egészségtudatosságot hirdettem előadásokkal, workshopokkal. Igyekeztem mindig hozzáadni mások életéhez valami pluszt.

Nyomot hagyni, elültetni a magot, hogy a jövő alakítható, az életünket érdemes és kötelességünk is kézbe venni és aszerint irányítani, amit a lelkünk diktál. A reménysugár felcsillantása mellett fontos volt és idővel egyre fontosabbá vált számomra a gyakorlati segítségnyújtás, a professzionális segítés.

Erre az igényemre érkezett meg az életembe a coaching és pár évre rá a meseterápia módszertana. Mindkettő teljes mértékben szolgálja azt a célt, hogy a hozzám forduló ügyfeleket a saját útjukon vezessem, hozzásegítve őket a céljaik eléréséhez, a harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb élet megvalósításáhozAkár a hivatás terén megtalálni a helyüket és kibontakoztatni tehetségüket, akár a magánéletben képessé válni a szeretetteljes párkapcsolat működtetésére. Szülőként a gyereknevelés terén tudatosabbá, felelősségteljes értékátadóvá, egészségesebb minták átadójává válni.

Mindez, úgy hiszem, önfejlesztéssel elérhető bárki számára.

Minél közelebb lépve saját magunkhoz, megismerve a vakfoltjainkat, az egyéni működésünk, az erősségeink, és a fejlesztendő területeink. Mindez folyamatos munka, soha nincs kész az ember, de éppen maga az út az izgalmas az életben! Számomra minden ember útja lenyűgöző!

Hiszem, hogy folyamatos mozgásban, haladásban vagyunk önmagunk felé, s egyszerre a külvilág szereplői felé. Minél közelebb kerülünk önmagunk megismeréséhez, annál teljesebben/harmonikusabban tudunk kapcsolódni a világhoz!

A hagyományban megőrzött tudásra támaszkodva kreatív, színes eszköztárral várlak! Hiszek a módszerek ötvözésében, a múlt értékeinek megőrzésében és az új megközelítések párosításának hatékonyságában.

Eszköztáramban szerepelnek a megoldásközpontú és Gestalt coaching kreatív eszközei mellett a szimbólumok, történetek, népmesék viselkedési mintái, modelljei.

Mestereim-végzettségeim:

  • Wiesner Edit MCC, Mestercoach – Lemma coaching 2014. Rendszerszemléletű megoldásorientált coaching
  • Boldizsár Ildikó Mesekutató, író – Metamophoses alkotó-fejlesztő meseterápia 2016.
  • Horváth Tünde MCC, Mestercoach – Gestalt coaching 2021. Gestalt alapok a vezetői coachingban

               Mit szólsz, velem tartasz?

Back To Top