skip to Main Content

AHOL A VÁLTOZTATÁS NEMCSAK SZÁNDÉK, HANEM BIZONYOSSÁG!

Jakab Csilla

A coaching számomra egy rendkívül izgalmas utazás. Utazás, melyben a cél elérése egyaránt fontos az út megtételének minőségével. Minden folyamatnak célja van, amit közösen határozunk meg az általad hozott élethelyzet, vágyaid, elképzeléseid, szükségleteid nyomán kirajzolódva. Az utazás, a közös munka folyamata azért izgalmas, mert lépésről-lépésre új világot tár fel.

Számodra és számomra egyaránt.

Egy meglévő valóságot, a Te jelened, s egy új élet lehetőségeit!

Az eredményes együttműködés alapja a Te szándékod, szívből jövő motivációd és az általam létrehozott tér, amiben a teljes elfogadás, bizalom, s őszinte, tiszta érdeklődés nyújt számodra biztonságot.

Két fajta változás van: 1. magától jön létre könnyedén, azáltal, hogy emeled a tudatosságod önmagad megismerésével, megnyílnak más utak is előtted. 2. amikor „véres verejtékkel” bedobsz mindent a változás érdekében, minden idegszáladdal a célod elérésén munkálkodsz.

Tapasztalataim szerint, mindkét út nyitva áll előtted, a döntés ebben is a Tied. Az én felelősségem, coachként, hogy megteremtsem a lehetőségét, terét, módszertanát a könnyed, természetes változás felé haladásnak.

A felé vezetlek, hogy tisztább képet kapj magadról, hogy mik azok a helyzetek, állapotok, amiket élsz, s úgy éled meg, hogy véletlenszerűen történnek veled, de valójában Te magad teremted!  Ezzel a nézőponttal felelősen tudj ránézni magadra, megtalálva, hogyan tudsz jobb, hozzád közelebb álló helyzeteket teremteni! Coachként csupán emlékeztetlek arra, hogy minden tudás, tapasztalat, erőforrás már megvan benned. Abban segítek, hogy mindezt észre tudd venni, önbizalmadban megerősödj ahhoz, hogy elindulj egy belülről vezérelt élet felé! Megküzdési és megoldási stratégiákkal gazdagodva, s felülírva az önszabotáló hiedelmeket haladj a céljaid felé!

Magasabb szinten, harmóniában, szabadabban kapcsolódni önmagadhoz és a környezetedhez!

A coaching eszköztár mellett a holisztikus szemléletem, és a népmesékben megőrzött kincsestár támogat.

Mégpedig oly módon, hogy a saját élethelyzetedben rejlő problémakörnek megfelelő történetet mesebeli párja a rendelkezésünkre áll.

Csupán meg kell keresni a Te élethelyzetednek megfelelő mesét a néphagyományban!

A mesék abban tudnak a segítségünkre lenni, hogy az élet valamennyi élethelyzetére van megoldási mintájuk. Megmutatják, hogy az ember valaha, hogy oldott meg problémahelyzeteket. S bár legyen egész más köntösbe öltözött a világ, az emberi működés fikarcnyit sem változott.

Számomra lenyűgöző, s egyben rendkívül inspiráló, ahogy a hozzám forduló emberek egyediségének megfelelően nincs két egyforma coaching folyamat, s módszertan sem.

Minden ügyfél esetében egyedi, specifikus módszertant ajánlok.

Rólam mondták

Csilla személyisége elragadó, nagyon pozitív a kisugárzása. Bátran ajánlom mindenkinek.

R. Ágnes
Rating: 5

Köszönöm Csilla az alapos, figyelmes és kitartó munkádat. A memóriád mindig olyan szinten meglepett, hiszen nem is jegyzeteltél a megbeszéléseink alatt mégis mindenre tökéletesen emlékeztél. Azokat a dolgokat is remekül kiszúrtad, amik számomra fontosak pedig még magamnak sem mertem bevallani. Sikerült célorientáltan a célom felé haladnunk. Szerintem már sokkal jobban ismersz, mint én saját magamat. Nem helyettem döntöttél, hanem nekem segítettél megérteni, hogy miért jó az, amit szeretnék csinálni. Egy utat mutattál, amivel tudok kalkulálni és tervezni. Egy gondolkodásmódot adtál számomra, amivel a magánéletemben tudok sikeres lenni. A coaching legnagyobb hozadéka az elfogadás volt számomra, és hogy miért legyek hálás. Sikerült megtalálnom a választ ezekre. Köszönöm!

B. Olivér
Rating: 5

Csilla az első alkalmon tisztázta, hogy miről is szól a coaching, megismertetett a folyamattal. Nyitott, és rendkívül pozitív személyiség, aki előtt nem volt nehéz megnyílni, mert itt bizony meg kellett. Egyenesen kommunikál, néha ugyan fájtak a kérdései, de tudom, hogy ez értem van. Számomra Csilla hiteles, mert Ő is megjárta azt az utat, amit nekem kell, így kellő tapasztalattal segít utamon.

T. Csaba
Rating: 5

A te munkádat én 10/10-re értékelem, nem nagyon találok olyat, ami ne tetszett volna. Kedves, barátságos és megértő személyiséged van, amihez társul a szakmaiság és a tapasztalat, úgyhogy szerintem egy nagyszerű coach vagy!

P. Dénes
Rating: 5

Az egyéni konzultáció: személyes vagy online formában 1 óra/alkalom

Az első alkalom egy ismerkedős-tájékozódó beszélgetés, mely teljesen INGYENES!

További alkalmak ára 10.000.-/alkalom.

               Jelentkezel az ingyenes konzultációra?

Back To Top