skip to Main Content
Bármi Is A Terved, Egy Dologra Mindenképp Szükséged Van: Energiára!

Bármi is a terved, egy dologra mindenképp szükséged van: energiára!

Hányasra értékelnéd az energiaszinted 1-10-es skálán??? S mekkora értékkel lennél elégedett?

Az idei tavasz sok váratlan fordulatban bővelkedett, ami nem igazán töltötte, inkább tovább merítette az energiaraktáraink. S ha fogytán az energiánk fáradtnak, ingerültnek érezzük magunkat, nehezen toleráljuk a családtagjainkat, környezetünket és főleg magunkat.
Úgy érezhetjük, hogy elhatalmasodnak rajtunk az elvárások, nem bírjuk cipelni a napi robot terheit.

Elveszünk az életünkben. Magunkra már nem is jut idő…

A háttérben az energiahiány áll. Biztos ismered ezt az érzést, s vigyázat: ez az állapot állandósulhat, ha nem teszünk ellene.

Melyikünk ne vágyna olyan praktikákra, melyekkel életerőssé válunk a külvilág kihívásaival szemben, melyek révén átjár az életenergia és életöröm, feltöltődünk lelkileg és közben a testünk is fiatalodik? – túl szépen hangzik, hogy igaz legyen?!
Varázsütésre nem megy, de a tapasztalatom az, hogy a tudatosan átgondolt és szervezett élettel, a minket támogató szokásainkkal, s még néhány „trükkel” megvalósítható…

A tavasz ugyanakkor kapóra is jött az embert próbáló időszakban, megújító erejével. A természet újjászületésével. S pont ez az, amire vágyunk, amikor arról sóhajtozunk „de jó is lenne… pár kilót fogyni, egészségesnek lenni, leszokni rossz szokásainkról, elérni, amire vágyunk…”

Ahogy egyre több fény van, az életenergia is nőni kezd. Egy kicsit mindig mást hoz a változás, ösztönözve bennünket is a fejlődésre. A tavasz pezsgése nemcsak látható, hanem minden sejtünkben érezhető. S nem mást érzünk, mint a természet megújulásából mi is töltekezünk, energiát kapunk.  Hogy mihez kezdünk vele, az rajtunk múlik. Élhetjük az életünk ugyanúgy, ahogy korábban, de kitűnő lehetőség a természetben lévő többlet tudatos felhasználása.

Valami másra, változásra! Arra, amit igazán akarunk!

Itt a lehetőség a

• testünk megfiatalítására: életmódváltáson keresztül tenni az egészségünkért,
• szokásaink felülvizsgálatára, melyek töltenek és mik azok, amik észrevétlenül viszik az energiáink,
• önmagunkhoz való viszonyunk tudatosítására: elfogadással saját magunk barátai vagyunk, vagy folyamatos kritizálással, elégedetlen bántó hangnemmel gyengítjük magunk,
• észrevenni a környezet erőforrásait: a természeti elemek, mint energiaforrások használata,
• régóta dédelgetett célok, tervek megvalósítására: önmagunk támogatása vagy elgáncsolása,
a kezdeti lendület megtartására/visszanyerésére: a motivációnk erősítésére.

Jól hangzik? Nézzük, miről is van szó?

A 14 nap 7 vitalitástipp videósorozatban összeállítottam neked azokat a rutinokat, amik nekem beváltak és beválnak nap mint nap.

De előre leszögezem: nem a tuti megoldásokat kínálom. Csupán egy példát mutatok, a sajátomat, mert számomra ez hiteles, de ahányan vagyunk, mindenki másképp csinálja.  Ezért ne engem kövess, vagy elutasíts, hanem találd meg azokat a módszereket, amik számodra működnek.

A videósorozat csupán egy lehetőség, hogy

• kiLépj a mókuskerékből és figyelj magadra! Adj magadnak időt!
• kiLépj a tunyulásból és vedd kézbe az életed!
• kiLépj a pocsolyából, a negatív hangulatból, s kezdj el pici célok mentén haladni.
• kiLépj a komfortos életből és merj elindulni a felé az élet felé, amire vágysz!

Egy dolgot maximálisan garantálok: itt vagyok és támogatlak a változásban!

A gyakorlati tippek mellett hiszem, hogy meghatározó az a szemléletmód, ahogy az élethez-magunkhoz viszonyulunk. Hogy megtaláljuk valódi, megfelelések nélküli önmagunk, s azokat, akik hasonlóan tenni akarnak magukért. Egy közösséget, ahol nem kritizáljuk, hanem húzzuk egymást egy élhető, felelős igazabb élet felé.

Szeretettel várlak facebook privát csoportban, ahol további tartalmakat kaphatsz a témában.
Vitalitás tippek, programok néven találod a csoportot, facebook oldalamon. Személy szerint nagyon várom a véleményeteket, személyes tapasztalatotok: mi működik, s mit csináltok másként.

Bizton állíthatom: Minden energiaszint kérdése, ha növeled az energiád, többre vagy képes, mint gondolnád!

Ne higgy el semmit, próbáld ki magad!

S mindjárt az első videóval igazi vérpezsdítésben lesz részed! Ha kipróbálod… úgy, ahogy neked tetszik!

A következő héten a rugalmasságod vesszük célba, hogy ne fájjon, ne hátráltasson, ne állítson meg semmi se testi-se érzelmi-se szellemi szinten!

Back To Top