skip to Main Content

Csilla személyisége elragadó, nagyon pozitív a kisugárzása. Bátran ajánlom mindenkinek.

Köszönöm Csilla az alapos, figyelmes és kitartó munkádat. A memóriád mindig olyan szinten meglepett, hiszen nem is jegyzeteltél a megbeszéléseink alatt mégis mindenre tökéletesen emlékeztél. Azokat a dolgokat is remekül kiszúrtad, amik számomra fontosak pedig még magamnak sem mertem bevallani. Sikerült célorientáltan a célom felé haladnunk. Szerintem már sokkal jobban ismersz, mint én saját magamat. Nem helyettem döntöttél, hanem nekem segítettél megérteni, hogy miért jó az, amit szeretnék csinálni. Egy utat mutattál, amivel tudok kalkulálni és tervezni. Egy gondolkodásmódot adtál számomra, amivel a magánéletemben tudok sikeres lenni. A coaching legnagyobb hozadéka az elfogadás volt számomra, és hogy miért legyek hálás. Sikerült megtalálnom a választ ezekre. Köszönöm!

Csilla az első alkalmon tisztázta, hogy miről is szól a coaching, megismertetett a folyamattal. Nyitott, és rendkívül pozitív személyiség, aki előtt nem volt nehéz megnyílni, mert itt bizony meg kellett. Egyenesen kommunikál, néha ugyan fájtak a kérdései, de tudom, hogy ez értem van. Számomra Csilla hiteles, mert Ő is megjárta azt az utat, amit nekem kell, így kellő tapasztalattal segít utamon.

A te munkádat én 10/10-re értékelem, nem nagyon találok olyat, ami ne tetszett volna. Kedves, barátságos és megértő személyiséged van, amihez társul a szakmaiság és a tapasztalat, úgyhogy szerintem egy nagyszerű coach vagy!

Back To Top